Bijzondere evenementen in het buitenland

Met het team voor een meerdaagse sessie naar het buitenland? Een dan net zo ontzorgd en verrast worden, je net zo thuis en verwend voelen als bij Het Gemaal van Muiden? Op hoog niveau?

Vanaf het voorjaar 2022 maken we het mogelijk in de Franse Alpen!

 

Teamuitje Frankijk - wandelen in de bergen

Teamuitje in Frankrijk

Voor deze nieuwe ontwikkeling ben ik weer gaan samenwerken met Lyanne de Kleine, de oorspronkelijke founder van De Tafel van Muiden (voorloper van De Vergadertafel van Muiden) en tijdens onze samenwerking een heerlijke collega en ook vriendin geworden. Wij kunnen lezen en schrijven met elkaar en…. misten elkaar een beetje!

Lyanne woont al jaren deels in de Franse Alpen. Haar kennis van het gebied, haar network daar en haar talent om het leven te vieren en heerlijke creatieve en originele events te bedenken en produceren samen met mijn niet te remmen hang naar de hoogste mate van hospitality maken dat we altijd een gouden duo vormden en dat nu weer oppakken!

Programma’s op maat

Graag maken wij programma’s waarbij jullie een aantal dagen vertoeven in een bijzonder huis op rolafstand 😉 van de piste en waar jullie ‘s ochtends comfortabel en goed kunnen vergaderen en ‘s middags een mooie activiteit kunnen gaan doen in de prachtige natuur!

Ontbijt wordt voor jullie verzorgd en ook kunnen we een chef op locatie laten koken als jullie dat een avond zouden willen. Er is een heerlijke wellness in het huis en op het terras staat een riante jacuzzi.

Clos Saint Jean - huis met jaccuzzi

In de sneeuw

Denk bijvoorbeeld aan skiën met een privé instructeur, met een gids de bergen in, lopen op raquettes of op vellen. Een langlauf workshop of met sledehonden de pistes op, een igloo bouwen en daarna binnen kaasfonduen. Op alle niveaus kan je genieten van de sneeuw…

teamuitje in de bergen - wijds uitzicht

Herfst in de bergen

De bergen hebben iets magisch. Eigenlijk in alle seizoenen. We werken samen met hele prettige professionals die alle ins and outs van de bergen kennen. Dus maak bijzondere wandelingen, ga fietsen op mountainbikes , zelfs e-bikes en maak het extra special met een overnachting in een gîte met heerlijke berghap!

 

De bergen in de zomer

De weides staan dan boordevol met wilde bloemen, dus loop 1 van de 355 wandelpaden van de Portes du Soleil. Of wat ruiger….ga met het team raften in rivier de Dranse, mountainbiken of klimmen.

Golfen in de bergen geeft een extra dimensie. Een mooie bal slaan op de uitdagend baan van Les Gets met zicht op de Mont Blanc?

 

 

Wij maken graag een programma op maat met de meest persoonlijke zorg en uitvoering.

teamuitje buitenland: golfen in Frankrijk

Irene blijft hoofdverantwoordelijk voor de meetings bij Het Gemaal, Lyanne zal het aanspreekpunt zijn als eventproducer voor de incentives in de Franse Alpen!

Bel of mail voor meer informatie met Lyanne de Kleine:

t. +31 (0)6 3979 8464
m. events@devergadertafelvanmuiden.nl

teamuitje in de sneeuw: slede met honden

Kan ik je helpen?

 Bel mij op 0294 265059 of bel of app op 06 53964919 
of klik op onderstaande button en vul het formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This