Luxe vergaderlocatie in Noord-Holland

(met First Class service)

Wie een luxe vergaderlocatie in Noord-Holland zoekt, van alle gemakken voorzien en met first class service, is bij Het Gemaal van Muiden aan het enige en juiste adres. 

Een stijlvol ingerichte, échte buitenlocatie met rondom water en weilanden, op loopafstand van het mooie en kleinschalige Muiden, met de restaurants, het haventje, het Muiderslot, de boot naar Pampus of het Markermeer…

 

“Wat een fijne locatie is Het Gemaal van Muiden met uitzicht op het Muiderslot.
Onze gastvrouw Irene h
eeft ons twee dagen verwend, zodat wij goed en efficiënt hebben kunnen werken”

Ella van Zaal, Management Assistent Klimaatakkoord, SER, PA Ed Nijpels

Landelijk gelegen
(en toch centraal)

Het Gemaal van Muiden bevindt zich net buiten het centrum van Muiden in de polder van Noord-Holland.

Hoewel je Amsterdam en het Gooi bijna kunt zien, waan je je voor een dag (of meer) echt ‘op de hei’. Voor een intensieve vergadering of energieke teambuilding sessie de ideale omgeving: centraal en toch even helemaal weg.

Ook qua bereikbaarheid voor alle collega’s en teammembers – waar ze ook vandaan komen – is de locatie perfect gelegen.

Zowel met de auto, als het openbaar vervoer en zelfs via het water is het Gemaal makkelijk te bereiken. Bekijk hier de uitgebreide route-informatie.

Uitzicht over de landerijen vanuit Het Gemaal
Het Gemaal van Muiden - gelegen aan het water

Het Gemaal:
stijlvol vergaderen in werelderfgoed

Het Gemaal zelf is een intieme, historische locatie (cultureel erfgoed) en kenmerkt zicht door het rauwe van de machinerie, in combinatie met de warme en huiselijke inrichting met mooie kunst, veel groen en bloemen.

Waar het Gemaal ooit dienst deed als belangrijk onderdeel van de Hollandse Waterlinie, is het nu een luxe vergaderlocatie waar al vele vruchtbare meetings en bijzondere teambuilding sessies hebben plaatsgevonden.

De plafonds zijn hoog en door de acht grote openslaande glazen deuren valt er heerlijk veel daglicht binnen. Vanuit de luxe stoelen aan de vergadertafel in de plenaire ruimte kan genoten worden van een fenomenaal uitzicht over de polder van Noord-Holland op het Muiderslot.

Vanuit mijn achtergrond hecht ik aan aandacht voor de kleinste details. Dat geldt voor het interieur, het gebruik van bloemen en planten het terras en de ‘food & beverage’.

Luxe vergadertafel met landelijk uitzicht
De keuken van Het Gemaal van Muiden

Indeling:
1 luxe vergaderruimte
met 3 extra subruimtes

Het Gemaal van Muiden kent een praktische indeling, met een aantal afsluitbare subruimtes, waardoor meerdere sessies en settings mogelijk zijn. Het maximale aantal personen dat in Het Gemaal bijeen kan komen is 30.

Indeling:

  • 1 plenaire ruimte, met maximaal 24 comfortabele stoelen aan een tafel
  • 3 deels afsluitbare subruimtes voor maximaal 4, 10 en 8 personen

De tafels kunnen ook worden verwijderd en dan wordt de ruimte heringericht met alleen stoelen voor maximaal 30 personen.

Subruimtes:

  1. Open keuken met een bar en 4 barstoelen (hier kan een groepje aan werken).
  2. Voor de houtkachel kan een kring van ongeveer 10 stoelen worden gevormd. Of op dezelfde plek een extra tafel waar 8 mensen aan kunnen werken.
  3. Op de eerste verdieping bevindt zich een Lounge. Hier kan met 6 tot 8 personen in een wat ‘luiere’ setting gewerkt worden.

Ook kan er op een bankje voor het gemaal (buiten) worden gepauzeerd of op het fijne terras grenzend aan de vergaderruimte. Daar kan eveneens geborreld, geluncht en gedineerd worden.

Ligging:
tussen Amsterdam & het Gooi

Een vergaderlocatie als deze – pal naast Amsterdam en op maximaal 10 minuten rijden van het Gooi – biedt eindeloos veel mogelijkheden om de dag te beginnen, onderbreken of beëindigen met een wandeling, activiteit of energizer.

Er liggen routekaartjes klaar voor een korte wandeling van twintig minuten door Muiden. Of een wat langere onderbreking van een uur langs het Muidersloten over de dijk langs het IJsselmeer. Heerlijk na de lunch, voor een afsluitend diner of voor één-op-één reflectie.

Bekijk hier de mogelijkheden voor een uitgebreidere teambuilding activiteit. En had ik al aangestipt hoe zalig het is om te vergaderen aan het water?

 

Het Gemaal van Muiden

“Wat een heerlijke ruimte met een fantastisch uitzicht”

Jolanda Bronsvoort Directieassistent bij De Groot Vroomshoop Groep (VolkerWessels)

Kan ik je helpen?

 Bel mij op 0294 265059 of bel of app op 06 53964919 
of klik op onderstaande button en vul het formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This