Natuurlijk kan er na het vergaderen lekker gedineerd worden bij Het Gemaal van Muiden; een privé kok kookt gezond, kleurrijk en exclusief voor jullie groep. Bijzonder praktisch als er ook in de avond nog wat besproken moet worden en jullie dat graag in alle beslotenheid doen.

Is die exclusiviteit geen ‘must’, dan is er bijzonder veel keuze aan restaurants in Muiden.

Ik noem er hier een aantal – in willekeurige volgorde -, maar adviseer je graag op maat. Bel of mail mij gerust.

5 restaurants in Muiden om te proberen:

  1. Restaurant De Doelen, restaurant aan het water, Frans, klassiek, met een Bib Gourmand (Michelin)-menu. Op het terras aan de grote zeesluis is het ‘s zomers heerlijk toeven. Er wordt bijzonder goed gekookt.
  2. Restaurant De Poort van Muiden, Indonesian Flavors serveert heerlijke dagverse gerechten uit de Indonesische keuken met fusion invloeden. Ook dit restaurant heeft een knus besloten terras.
  3. Brasserie Herengracht heeft een fijn terras aan de vecht en uit de keuken komen fijne seizoensgerechten.
  4. Eethuys-Café Graaf Floris V voor eetcafé-gerechten als stoofpotjes, saté of spare-ribs. Lekker als je na een middagje zeilen nog even een robuuste maaltijd wilt nuttigen met een lekker biertje erbij.
  5. Café Om Ko aan de Sluis van Muiden. Een befaamd café van weleer aan de sluis in Muiden. Het grote terras waar het na een dag vergaderen fijn toeven is voor een biertje en bitterbal, biedt heerlijk zicht op alle boten die door de sluizen gaan.

Alle restaurants zijn op loopafstand van Het Gemaal, maar er kan ook vlakbij (Vestingplein) geparkeerd worden.

Pin It on Pinterest

Share This