Teambuilding in Muiden: de opties zijn eindeloos

Een vergadering in Muiden aanvullen met een team challenge?
 Dat kan fantastisch vanuit Het Gemaal.

Op verzoek stel ik graag een teambuilding activiteit op maat samen. Of kijk samen met jullie naar een passende energizer om weer even op te frissen na een lang onderdeel van een meeting.

Teambuilding en energizers op en rond het water van Muiden

Van zeilen tot yoga-sessie

Dankzij de bijzondere ligging van het Gemaal – onder de rook van Amsterdam, en toch helemaal buiten in de polder tussen landerijen en direct aan het water – zijn de mogelijkheden om een vergadering of meeting af te sluiten met iets iets actiefs eindeloos.

Een greep uit de opties voor een teambuilding in Muiden en in de nabije omgeving:

  • Zeilen op een Lemsteraak, ‘s avonds voor anker met uitzicht op het Muiderslot, om de dag af te sluiten met een heerlijke biologische BBQ op het terras van Het Gemaal.
  • Met twee (of meer) zeiljachten een clinic volgen, een race varen op het Markermeer, met een stijlvolle prijsuitreiking tot besluit.
  • Een roeisloepen-clinic of een team-event met kano’s.
  • Een tocht door de Naardermeer op high-tech steps of op Elyptigo’s.
  • Rustig tot jezelf of tot elkaar komen door te starten met een yoga-sessie.

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk op en rond het Gemaal en Muiden. Neem gerust even contact met mij op voor meer informatie en om de wensen voor een sessie op maat door te spreken.

“Ontzettend leuk om een sloeproeirace met ons MT te hebben gevaren tegen het MT van de partij waarmee we gaan fuseren. En die joggingpakken met onze logo’s erop. Zo kon iedereen tenminste zien dat wij gewonnen hadden ;-)”

Directielid vervoerder

Activiteit: zeilen en lunchen

Ultieme energizer: naar Pampus en weer terug

Noord-Holland biedt met haar prachtige polders en vele wateren heel wat bijzonders. Ben je wel eens op Pampus geweest?

Pampus (officieel Fort aan het Pampus) is een forteiland in het IJmeer. Het is – net als Het Gemaal van Muiden – aangelegd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam om de vaargeul Pampus te verdedigen tegen aanvallen vanuit de Zuiderzee.

Pampus werd in 1986 van de ondergang gered door 5 Muiders, de Pampus Pioniers. Het Forteiland is sindsdien in eigendom van de Stichting Forteiland Pampus en een originele plek voor een teambuilding activiteit of energizer. 

Wat te denken van een tocht met razendsnelle RIB’s naar het eiland voor een teamspel of rondleiding, waarna alle collega’s met een sloep en borrelhappen aan boord weer rustig terug varen naar Muiden?

Ik regel het graag voor je.

Bezoek ‘Amsterdam Castle’: het Muiderslot

Als culturele onderbreking mag een bezoek aan het prachtige Muiderslot niet ontbreken. De voormalige woonplaats van bekende schrijver en dichter P.C. Hooft is een van de bekendste kastelen van Nederland. En ingericht met een schitterende collectie schilderijen en kunstvoorwerpen. 

Het zogenaamde kasteel van Amsterdam ligt op nog geen 10 minuten lopen van Het Gemaal. Alleen al de wandeling ernaar toe zorgt ervoor dat de input van een intensieve vergaderdag of teambuilding sessie even naar de achtergrond verdwijnt. Of laat mij een exclusieve rondleiding organiseren en ontdek onder begeleiding de verborgen schatten van het Muiderslot.

Zeilrace op het IJ

Sluit de teambuilding in Muiden af met een diner of BBQ

Wat is er heerlijker dan een vruchtbare meeting af te sluiten met een heerlijk huisgemaakt diner? Ik decoreer alvast de tafel en een privé kok kookt een heerlijk, gezond maar informeel diner. 

‘s Zomers kunnen collega’s en teamgenoten op het terras genieten van een biologische BBQ. Met natuurlijk het prachtige uitzicht over de polder van Noord-Holland, inclusief ondergaande zon.

Lees hier meer over vergaderen & dineren bij het Gemaal van Muiden. Of neem contact met mij op om wensen en opties meteen te bespreken.

“Het voelt alsof je bij vrienden mee mag eten en aanschuift…”

Als afsluiter van een teambuilding een BBQ of diner

Kan ik je helpen?

 Bel mij op 0294 265059 of bel of app op 06 53964919 
of klik op onderstaande button en vul het formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This