Bijzondere evenementen in Muiden (en omgeving)

Een persoonlijk evenement in Muiden organiseren? Vanuit Het Gemaal is zoveel leuks mogelijk. Van sportieve (nautische) activiteiten, kleine congressen tot diners, borrels of feesten op bijzondere locaties. Altijd met de warme zorg en aandacht die men van onze service kent.

Om een kleine indruk te geven van de mogelijkheden, hieronder een aantal sprekende voorbeelden. Laat je inspireren door bijvoorbeeld een spannende zeilrace voor Pampus en een compleet congres verspreid door het hele dorp. 

event: zeilrace en bbq  op pampus

Gelegenheid?
Afscheid van een directielid van een groot Nederlands bedrijf voor 80 gasten.

Wat hebben we gedaan?
Voor de top 40 van het bedrijf met partners hebben we een mooie ontvangst georganiseerd in de haven van Muiden, waar 8 zeilrace jachten klaar lagen.

Pallaver en na het boarden in formatie door de Grote zeesluis van Muiden het Markermeer op, na een oefenrondje, waar twee races volgden.

Daarna aangelegd op forteiland Pampus waar mijn ‘friendly crew’ de gasten tegemoet trad met een heerlijk glas wijn of een biertje en hen welkom heette. Na de prijsuitreiking volgde een heerlijke informele borrel. Het weer was fantastisch (een goede zeilwind en zonnig) zodat we een lange tafel, op het terras uit de wind, hebben gedecoreerd met mooi servies en veel bloemen. Onze chef stond klaar met een indrukwekkende BBQ en smoker vanwaar een fantastisch diner werd klaargemaakt. Aan het eind van de avond werd het gezelschap teruggebracht naar de haven met de veerdienst.

Een evenement met een gouden randje, stijlvol en onvergetelijk. Ook voor mij! 

Evenement in Muiden: zeilen naar forteiland Pampus

”Wat lever je mooi werk Irene, de huiskamersetting werd waanzinnig goed ontvangen!”

Eventmanager grote winkelorganisatie

Bekijk hier wie je voorgingen met een door ons georganiseerd evenement in Muiden of vergadering in Het Gemaal van Muiden.

Muiden als het decor voor een klein congres of groter evenement

evenement: muiden congresstad!

Gelegenheid?
Een klein congres in Muiden voor een grote Nederlandse winkelorganisatie en haar 75 managers in het kader van een herstructurering.

Muiden is een vestingstad, maar ‘dorps-klein’ en compact: de ideale setting voor een minicongres met karakter!

Wat hebben we gedaan?
Voor een warm ontvangst en een presentatie voor de 75 deelnemers, hebben we een centraal gelegen kerk sfeervol gedecoreerd, ingericht en gebruikt als hoofdlocatie. Van daaruit ging de klant in 15 groepen uiteen, om opdrachten uit te voeren op 15 locaties in Muiden.

Een compleet op maat gemaakt evenement met mix van locaties (privé-huizen, boten, horeca en mijn locaties).

De lunch werd gepresenteerd in de kerk, waarna ‘s middag een tweede ronde sessies volgde op alle eerder genoemde locaties. Als afsluiter een mooie borrel op een centrale plek.

Geestig, anders, op maat en memorabel, we houden er van!

Evenementen van a tot z verzorgd, inclusief diner

Kan ik je helpen?

 Bel mij op 0294 265059 of bel of app op 06 53964919 
of klik op onderstaande button en vul het formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This