Events

Afscheid directielid groot Nederlands bedrijf;
zeilrace en bbq op Pampus 

Wat hebben we gedaan?
Voor 80 deelnemers (de top 40 van het bedrijf met partners) een mooi ontvangst in de haven waar 8 zeilracejachten klaar lagen. Pallaver en na het boarden in formatie door de Grote zeesluis van Muiden het Markermeer op, na een oefenrondje, waar twee races volgden. Daarna aangelegd op forteiland Pampus waar mijn ‘friendly crew’ de gasten tegemoet trad met een heerlijk glas wijn of een biertje en hen welkom heette. Na de prijsuitreiking volgde een heerlijke informele borrel. Het weer was fantastisch (een goede zeilwind en zonnig) zodat we een lange tafel, op het terras uit de wind, hebben gedecoreerd met mooi servies en veel bloemen. Onze chef stond klaar met een indrukwekkende BBQ en smoker vanwaar een fantastisch diner werd klaargemaakt. Aan het eind van de avond werd het gezelschap teruggebracht naar de haven met de veerdienst.
Een evenement met een gouden randje, stijlvol en onvergetelijk. Ook voor mij!

Team-event voor het goede doel!

‘Vrouwen Bouwen’ is een netwerk van ondernemende vrouwen. Zij zetten zich in om kinderen, die er helemaal alleen voor staan, te laten opgroeien in een liefdevolle familie in hun eigen land. Dit is wat SOS Kinderdorpen doet en daarom steun ook ik deze organisatie voor de volle 100%. Uit solidariteit met SOS Kinderdorpen is ‘Vrouwen Bouwen’ in Nederland ontstaan, opgericht door Janneke Brinkman, Annemarie van Gaal, Tineke de Groot, Liesbeth Hessels, Maya Meijer, Rene Ruding, Melanie Ruys en Karin Doeksen.

Wat kan ik hierin voor je doen?
Ik organiseer samen met ‘Vrouwen Bouwen’ de Waterlinie Walk-Bike-Run (10 km langs de waterlinie bij Muiden), waarbij ik zorg voor een warm welkom bij Het Gemaal van Muiden met een heerlijke kom soep zoals ik bij de vergaderlunches serveer, een drankje en een hapje.  Doneer een mooi bedrag aan inschrijvingsgeld (dit komt in zijn geheel ten bate van SOS Kinderdorpen (minimaal € 50,00 per deelnemer) en wij organiseren het graag!
Wil je dit opzetten (alleen weekends of vakantieperiodes) stuur dan een mail naar (onderwerp ‘Waterliniewalk met mijn team’).

Muiden Congresstad! 

Muiden is een vestingstad  maar is ‘dorps-klein’ en compact. De ideale setting voor een minicongres met karakter! Een grote Nederlandse winkelorganisatie wilde 75 winkelmanagers informeren over een herstructurering.

Wat hebben we gedaan?
Voor een warm ontvangst en een presentatie voor 75 deelnemers hebben we een centraal gelegend kerk sfeervol gedecoreerd, ingericht en gebruikt. Daarna ging de klant in 15 groepen uiteen en opdrachten doen op 15 locaties in Muiden. Een op maat gemaakte mix van locaties (privé-huizen, boten, horeca, mijn locaties). Lunch in de kerk, ‘s middag een tweede sessie op alle locaties en ter afsluiting een mooie borrel op een centrale plek.
Geestig, anders, op maat en memorabel, we houden er van!

Pin It on Pinterest

Share This