Irene Dhert - Het Gemaal van Muiden

Over mij

Opgegroeid in een KLM gezin en zelf jaren verantwoordelijk geweest voor de service in de First Class van de KLM, doe ik al sinds 2003 niets liever dan mijn vergaderaars gastvrij onthalen en hen een ‘First-Class experience’ geven. Ik ontvang je met een heerlijke cappuccino, espresso of thee met ‘homemade’ rozemarijncake. Ik probeer je oog te strelen met mooi, gezond, zoveel mogelijk biologisch en vooral kleurrijk eten en drinken. Met aandacht. Want een Zweeds woonwarenhuis zei het al ‘Aandacht maakt alles mooier’. Het is een spreuk op mijn lijf geschreven!

Tot 2016 deed ik dit in het centrum van Muiden. Toen de eigenaren van Het Gemaal mij aanspraken en vroegen of ik wellicht belangstelling had voor hun prachtige historische pand net buiten het centrum van Muiden was ik meteen verkocht. Het prachtige uitzicht, de buitenmogelijkheden, de heerlijke sfeer door het industriële van de machinerie in combinatie met de hoge plafonds en het vele licht dat door 6 grote openslaande glazen deuren naar binnen valt en bovendien de parkeermogelijkheden aan het pand maakte de beslissing heel eenvoudig… Sindsdien is Het Gemaal van Muiden mijn hoofdlocatie waar ik steeds aan het kijken ben hoe het mooier, inspirerender, lekkerder kan! Door de fijne keuken erbij ben ik steeds meer zelf gaan koken en zo blijf ik steeds in ontwikkeling. Heerlijk vind ik het!
Vergaderen op stoelen waar je lang heel prettig op zit in een bijzonder prettig ingerichte ruimte waar ongestoord gewerkt kan worden.

Betaalbaar en toch verrast worden door lekkernijen en attente service, dat is wat ik beoog! Ik woon al ruim 20 jaar in Muiden en ken alle bijzondere bedrijven om mee te varen of events mee te organiseren, en ik werk graag op maat. Met goede overnachtingsmogelijkheden in de buurt, geweldige restaurants, Het Muiderslot, Forteiland Pampus zal vergaderen bij Het Gemaal van Muiden een bijzonder inspirerende ervaring zijn.

Ik heet je graag van harte welkom!

Graag tot binnenkort,

Irene Dhert

Het gemaal van Muiden is een voortvloeisel uit De Tafel van Muiden en De Vergadertafel van Muiden

“Het college was dik tevreden gisteren.
De catering was uitstekend en de aankleding (plantjes, kussentjes) was erg leuk gedaan.
Lekkere koffie, mooie theepotten, fruit, maar ook lekkere koekjes, chocolaatjes en dropjes; ik vond het heel verzorgd.”

Provincie Noord Holland

Wat kan ik voor je doen?

Bel mij op het nummer 06 53 96 49 19 of klik op onderstaande button en vul het formulier in.
Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Pin It on Pinterest

Share This