Het Gemaal van Muiden biedt gelukkig alle ruimte om op 1,5 meter afstand samen te komen. Ik kan tot 11 personen in een ruime krijg ontvangen in deze corona tijd waarbij het gevoel nog steeds intiem en huiselijk is. Een vriendelijk stickertje met mijn logo op het tafelblad geeft de uitgemeten 1,5 m afstand aan en momenteel werk ik met een mondkapje. Overal staan handgelletjes en ik maak gedurende de dag steeds knoppen en deurkrukken schoon. Door 6 grote openslaande terrasdeuren kan er steeds en vaak geventileerd worden. Speedblowers maken het daarna in een mum va tijd weer lekker warm. Ook kan het haardje even worden opgestookt. Een extra vest of trui is,  in deze tijd waarbij de deuren naar buiten vaker geopend worden, misschien wel fijn! 

Lunches worden apart en ingepakt uitgeserveerd en overige hapjes, tussendoortjes en borrelplankjes serveer ik ook per persoon uit. Ik hanteer de veiligheidsnormen strikt. 

 

Pin It on Pinterest

Share This