Zakelijk Kerstdiner
Maak van je eindejaarsmeeting iets speciaals en sluit af met een warm kerstdiner!
Combineer je meeting met een sfeervol eindejaars- of kerstlunch of diner! Traditiegetrouw toveren we Het Gemaal van Muiden rond half november al in heerlijke warme en stijlvolle kerstsfeer. Om zo toch zoveel mogelijk bedrijven de kans te geven in deze speciale sfeer met het team een ‘dag op de hei’ af te sluiten met een sfeervol diner.
Onze kok stelt de heerlijkste kerstmenu’s samen, geheel op maat. Plant based, of juist klassiek? Veggie Wellington, linzen met sinaasappel en rozemarijn…. Of…. ‘all the way’ rijk en Frans. Houden wij toch ook echt van op z’n tijd! Denk an oesters, zuurkool en confit de canard en de allerlekkerste kazen.
Om het diner compleet te maken, bieden wij samen met onze Franse wijnleverancier bij elk menu een heerlijke winepairing aan. De prachtige Franse wijnen maken het diner helemaal af.
Overdag vergaderen, plannen maken voor het komende jaar en aan het eind van de dag een mooie wandeling langs de pittoreske huizen aan de gracht en de haven. Een noodstop bij café Ome Ko voor een hartverwarmend schipperbittertje en een onvervalste bitterbal. Ondertussen dekken wij de tafel en kom je na de borrel in een andere sfeer terug bij Het Gemaal. En wellicht ligt er bij terugkomst een kerstpakket voor de teamleden onder de boom? Ook dat regelen wij met veel plezier!
Reserveer je meeting met diner op tijd! Er komen voor deze tijd vaak veel aanvragen binnen en graag gunnen wij je de eerste keuze.
Wil je een voorstel op maat met de menusuggesties, klik dan hier.
Als je zoekt naar perfecte locatie voor een heidag inclusief heerlijk eten, look no further! De ruimte is warm en huiselijk en tegelijkertijd van alles voorzien voor een zakelijke meeting (beamer, flipover etc etc). Gaaf om zo letterlijk ‘in de geschiedenis’ te kunnen vergaderen. Ook leuk om met de lunch even kwartiertje door Muiden te lopen. Irene en Nadine zijn de voorbeeldige gastvrouwen en samen met de chef-kok maken ze de dag, de borrel en het diner helemaal af.
Daan Schipper, Director & Board Member – Holtara
KUnnen wij je helpen?
Bel of stuur ons een bericht op 06 539 649 19 (Irene) of 06 134 667 16 (Nadine)
of klik op onderstaande button en vul het formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.