Zakelijk Kerstdiner

Maak van je eindejaars-meeting iets speciaals en sluit af met een warm Kerstdiner!

Combineer je meeting met een sfeervol eindejaars- of Kerstlunch of diner! Traditiegetrouw toveren we Het Gemaal van Muiden rond half november al in heerlijke warme en stijlvolle Kerstsfeer. Om zo toch zoveel mogelijk bedrijven de kans te geven in deze speciale sfeer met het team een ‘dag op de hei’ af te sluiten met een sfeervol diner.
Wat een heerlijke suggesties heeft mijn vaste kok gedaan op mijn vraag om een vegetarisch eindejaarsdiner en een klassiek Frans eindejaarsdiner samen te stellen. Veggie Wellington, linzen met sinaasappel en rozemarijn…. Of…. ‘all the way’ rijk en Frans. Hou ik toch ook echt van, op zijn tijd! Denk oesters (oh jaaa!) zuurkool en confit de canard en mooie kaasjes van Kef.
 

Overdag vergaderen, plannen maken voor het komende jaar en aan het eind van de dag een mooie wandeling langs de pittoreske huizen aan de gracht en de haven. Een noodstop bij café Ome Ko voor een hartverwarmend schipperbittertje en een onvervalste bitterbal. Ondertussen dek ik de tafel en kom je na de borrel in een andere sfeer terug bij Het Gemaal. Reserveer je meeting met diner op tijd, er komen voor deze tijd vaak veel aanvragen binnen en graag gun ik je eerste keuze! 

Wil je een voorstel op maat met de menu-keuzemogelijkheden, klik dan hier.

”Dank voor je gastvrijheid gisteren.
Ik heb alleen maar positieve opmerkingen gekregen over de locatie, de catering en het varen.” 

Royal Schiphol Group

Pin It on Pinterest

Share This